Webapplicatie laten ontwikkelen in Noord-Holland

Wanneer je een webapplicatie zelf wilt laten ontwikkelen in Noord-Holland, dan is het een goed idee om deze door de experts van Green Multimedia in Velsen-Zuidte laten produceren. Jij hebt het idee, wij bedenken een oplossing die past bij jouw behoefte en budget. Kies je ervoor om jouw webapplicatie zelf te laten ontwikkelen door de experts van ons webdesignbureau? Dan heb je bij het ontwikkelen de keuze uit diverse mogelijkheden. Wij verzorgen het gehele ontwikkelproces vanuit ons eigen kantoor, waardoor onze diensten goed betaalbaar en van hoge kwaliteit blijven.

Een webapplicatie voor digitaal lesmateriaal laten ontwikkelen

Op het gebied van e-learning voor scholen in opdracht van uitgeverijen, zoals Noordhoff Uitgevers, mochten wij diverse keren zelf een webapplicatie ontwikkelen op ons kantoor. Op basis van bestaand lesmateriaal verzorgen wij onder andere de content voor digitale schoolborden. Ook bouwen wij binnen ons bureau uitbreidingen op de theorie en opgaven in het boek. Hierdoor hebben klanten ons in het verleden een webapp laten maken voor interactieve spelletjes om bepaalde lesstof extra te oefenen of kennis te testen.

Een webapplicatie maken is voor ons optimaal maatwerk

Optimaal resultaat is altijd maatwerk. Vanuit jouw doel, doelgroep en wensen denken wij met je mee over betaalbare oplossingen en mogelijkheden. Het totale project houden wij in eigen huis; vanaf het technische en creatieve ontwerp tot en met de uitvoering. Je kunt bij ons bureau een applicatie laten maken die we tijdens het zelf ontwikkelen helemaal afstemmen op uw wensen. Onze producten zijn functioneel en zonder poespas. Hierbij adviseren wij je bij Green Multimedia ook zodat wij in overleg met jou een zo goed en passend mogelijke webapplicatie zelf kunnen ontwikkelen. Je kunt bij ons tevens terecht voor diverse andere diensten. Zo is het mogelijk om nieuwsbriefmodules te bouwen die aansluiten bij jouw webapplicaties.

Vraag meer informatie aan

Als je voor jouw bedrijf voor ons webdesignbureau kiest voor het zelf ontwikkelen van een webapplicatie, dan zorgen wij ervoor dat jouw doel tijdens en na het produceren zo goed mogelijk bereikt wordt! Wanneer we bij ons bureau een webapplicatie produceren, leveren we maatwerk en uitstekende service. Bekijk diverse voorbeelden van onze eerder succesvolle projecten in ons portfolio of maak een vrijblijvende afspraak via 023-52 99 111.

Snel contact