Websites

Van eenvoudig tot complex

Green Multimedia bouwt functionele websites en optimaliseert bestaande sites. Natuurlijk geschikt voor elk scherm. Alles is mogelijk bij ons; van eenvoudige informatieve sites tot en met complexe applicaties zoals een offerte-aanbestedings applicatie voor groot bouwbedrijf. Wij denken vanuit uw doel, doelgroep en wensen met je mee. Je kunt rekenen op deskundig advies en uitstekende service.

Ontwerp, vormgeving, bouw en hosting

Wij verzorgen het totale project in eigen huis; vanaf het technische en creatieve ontwerp tot en met het bouwen en hosten van de website op onze servers. Ook professionele webteksten kunnen wij verzorgen als je dat wilt. Wij werken met ons eigen Green Content Management Systeem en praktische modules die u tijd en geld besparen.

SEO en statistieken

Onze websites zijn zoekmachinevriendelijk en voldoen aan de W3C-regels (valid HTML en CSS). Hierdoor is uw site beter vindbaar voor zoekmachines en dus ook voor nieuwe klanten. Via Google Analytics worden statististieken bijgehouden die u waardevolle informatie geven over het surfgedrag van bezoekers van uw website.

Benieuwd?

Bekijk de voorbeelden in ons portfolio of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak,

Snel contact