Webdevelopment in Noord-Holland

Bij Green Multimedia in Velsen-Zuidzijn we gespecialiseerd in webdevelopment voor bedrijven in de provincie Noord-Holland. Wij bouwen functionele websites en optimaliseren bestaande sites. Als bouwer maken wij onze websites geschikt voor elk scherm. Alles is mogelijk bij ons; van eenvoudige informatieve sites tot en met complexe applicaties, zoals een offerte-aanbestedingsapplicatie voor een groot bouwbedrijf. De bouwer van ons bureau voor webdevelopment denkt vanuit jouw doel, doelgroep en wensen met je mee. Je bent verzekerd van deskundig advies en uitstekende service.

Alle facetten van webdevelopment uitbesteden aan experts

Onze bouwer verzorgt het totale project in eigen huis; vanaf het technische en creatieve ontwerp tot en met het bouwen en hosten van de website op onze servers. Jij krijgt hierdoor kwalitatief maatwerk wat betaalbaar blijft. Indien gewenst verzorgen wij ook professionele webteksten. Ons bureau voor webdevelopment staat voor je klaar! Wij werken met ons eigen Green Content Management Systeem en praktische modules die je tijd en geld besparen. Je kunt bij ons ook een applicatie laten maken die past bij je website.

SEO en statistieken

Onze websites zijn zoekmachinevriendelijk en voldoen aan de W3C-regels (valid HTML en CSS). Hierdoor is jouw site beter vindbaar voor zoekmachines en dus ook voor nieuwe klanten van jouw bedrijf. Via Google Analytics houden we statistieken bij die je waardevolle informatie geven over het surfgedrag van bezoekers van je website. De bouwer van ons bedrijf houdt contact met jou over deze statistieken en verbetert de website waar nodig.

Neem nu contact met ons op

Kies ons webdesignbureau voor het creëren van een functionele en zoekmachinevriendelijke website voor jouw bedrijf! Onze bouwer staat klaar voor het beantwoorden van al je vragen over webdevelopment. Vul het contactformulier in of bel 023-52 99 111. Ontdek daarnaast ook een van onze andere diensten, zoals het maken van een eigen applicatie.

Snel contact