Nieuwsbriefmodule 

Ben je op zoek naar een goed ontwikkelde nieuwsbriefmodule, gemaakt door medewerkers van een ervaren webdesignbureau in Noord-Holland? Ga dan voor Green Multimedia gelegen in Velsen-Zuid bij Haarlem. De kans is groot dat je dagelijks nieuwsbrieven in je mailbox krijgt. De één lees je met belangstelling en de ander verdwijnt ongelezen in de prullenbak. Wat maakt een digitale nieuwsbrief succesvol? Hoe stimuleer je dat mensen doorklikken naar je website? En hoe voorkom je dat jouw nieuwsbrief in de spambox van jouw consumenten terechtkomt? Wij hebben verstand van nieuwsbrieven en adviseren je graag!

Een krachtige Green nieuwsbriefmodule

gemaakt in Noord-Holland

Wij hebben een krachtige module ontwikkeld waarmee je verrassend eenvoudig zelf nieuwsbrieven maakt en verzendt. De opmaak wordt afgestemd op jouw persoonlijke huisstijl en wensen. De nieuwsbriefmodule die onze webdesigners in Noord-Holland maken, genereert standaard statistische basisinformatie, zoals het aantal bezoekers per nieuwsbrief en aangeklikte links. Eventueel wordt de nieuwsbriefmodule die we bij ons webdesignbureau in Noord-Holland maken, net zoals onze andere Green modules, volledig geïntegreerd met je eigen website. Natuurlijk staan we ook voor je klaar om deze voor jou te ontwikkelen.

Je kunt ervoor kiezen om de nieuwsbrief zelf samen te stellen, op te maken en te verzenden. Wil je dat niet, dan kun je alles of onderdelen met een gerust hart aan ons uitbesteden. Zelfs professionele teksten kunnen wij verzorgen als je dat wenst..

Zelf samenstellen of uitbesteden aan de specialist

Je kunt ervoor kiezen om de nieuwsbrief binnen de nieuwsbriefmodule zelf samen te stellen, op te maken en te verzenden. Zie je dat niet zitten?  Dan kun je bepaalde onderdelen of de gehele nieuwsbrief met een gerust hart aan ons webdesignbureau uitbesteden. Zelfs professionele teksten kunnen wij verzorgen als je dat wenst.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Wij ontwikkelen jouw nieuwsbriefmodule met alle plezier op ons kantoor in Velsen-Zuid, Noord-Holland. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk dan de voorbeelden in ons portfolio of bel naar 023-52 99 111 voor advies op maat.

Snel contact