Nieuwsbrieven

Je boodschap helder gecommuniceerd

Je krijgt waarschijnlijk dagelijks nieuwsbrieven in je mailbox. De één leest je met belangstelling, de ander verdwijnt ongelezen in de prullenbak. Wat maakt een digitale nieuwsbrief succesvol? Hoe stimuleer je dat mensen doorklikken naar je website? En hoe voorkom je dat je nieuwsbrief in de spambox terechtkomt? Green Multimedia heeft verstand van nieuwsbrieven en adviseert je graag!

Green nieuwsbriefmodule

Wij hebben een krachtige module ontwikkeld waarmee je verrassend eenvoudig zelf nieuwsbrieven maakt en verzendt. De opmaak wordt afgestemd op huisstijl en wensen. De module genereert standaard statistische basisinformatie, zoals het aantal bezoekers per nieuwsbrief en welke linkjes worden aangeklikt. Eventueel kan de nieuwsbriefmodule volledig geïntegreerd worden met je website, net zoals onze andere Green modules.

Zelf doen of uitbesteden

Je kunt ervoor kiezen om de nieuwsbrief zelf samen te stellen, op te maken en te verzenden. Wil je dat niet, dan kun je alles of onderdelen met een gerust hart aan ons uitbesteden. Zelfs professionele teksten kunnen wij verzorgen als je dat wenst.

Benieuwd?

Bekijk de voorbeelden in ons portfolio of neem contact op voor advies op maat.

Snel contact