Krachtig CMS
Productie in eigen huis
Betaalbaar maatwerk

Applicatie laten maken

Wil je een eigen applicatie laten maken? Ga dan naar Green Multimedia in Velsen-Zuid en ontdek de kosten voor het laten maken van een app! Wij ontwikkelen en realiseren applicaties voor verschillende bedrijven en uiteenlopende doeleinden. Het blijft echter niet alleen bij het bouwen van de app, je wilt met je applicatie natuurlijk ook iets bereiken. Wij denken daarom ook met jou mee over andere zaken zoals de populariteit van de applicatie en de eventuele kosten voor de consument.  

Bel nu voor meer info!

 

Een applicatie helemaal naar jouw idee laten maken

Bij ons webdesignbureau kan je vakkundig een applicatie laten maken voor een betaalbare prijs. Wij houden alle onderdelen van de productie van de applicatie in eigen huis, waardoor we de kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor het laten maken van een app tegen onze kosten, heeft dit diverse voordelen voor je bedrijf. Zo werk je efficiënter wanneer je een applicatie laat maken voor taken die eerst handmatig uitgevoerd moesten worden. Bovendien is het eenvoudig om de software van een app te bewerken en uit te breiden, waardoor de software zich samen met jouw bedrijf door ontwikkelt. Een voorbeeld van een toepassing van een applicatie is het laten maken van digitaal lesmateriaal. Als je ervoor kiest om je app door ons te laten maken, kunnen we je ook helpen met een bijpassende functionele website. We helpen je bijvoorbeeld ook met een eigen Green CMS.

Application ontwikkeling

Bel ons op en bespreek de mogelijkheden

Naast het inschakelen van onze experts voor het laten maken van een app tegen onze kosten, kunnen we je ook assisteren bij het schrijven van nieuwsbrieven. Wij hebben namelijk een nieuwsbriefmodule ontwikkeld waarbij je heel gemakkelijk een nieuwsbrief maakt en verstuurt. Wil je hier meer over weten of wil je weten wat de kosten zijn voor het laten maken van een app? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 023-52 99 111.

Snel contact